dimecres, 24 de desembre del 2008

Rafel Nadal s'uneix a la campanya “Cafè per la llengua”


El tennista Rafel Nadal, un dels esportistes més internacionals, ha participat juntament amb el seu tiet i entrenador Antoni Nadal, a la campanya que ha organitzat Obra Cultural Balear “Cafè per la llengua”.
Aquesta iniciativa té com objectiu dinamitzar l'ús de la llengua catalana a les Illes Balears. La implicació del tennista número 1 del món, és només l'inici d'una sèrie de col.laboracions. D'aquesta manera, està previst que en els pròxims mesos s'uneixin a la campanya altres personalitats destacades del món social i cultural insular per donar una major promoció i difusió de la campanya. Rafel i Toni Nadal van prendre un dels primers cafès per la llengua amb representants de l'Obra Cultural Balear. Durant la trobada es va crear un ambient agradable en el qualhi va haver l'intercanvi de punts de vista sobre la necessitat de recuperar la llengua catalana a les Illes Balears.
La campanya“Cafè per la llengua” va ser presentada públicament aquest mes de desembre al cafè Can Joan de s’Aigó, en un acte que va comptar amb la presència de nombroses personalitats de la vida social i cultural mallorquina. La iniciativa té com objectiu promoure la participació popular en matèria lingüística. Per aquest motiu, es preveu que s'organitzin trobades amb grups de persones i amb entitats que representen sectors diversos de la societat mallorquina a les quals se les convidarà a prendre un cafè i parlar de llengua.

A més, la campanya pretén arribar al número de 12.000 a 15.000 persones durant l'any 2009. Al món, en totes les cultures, anar a prendre un cafè és símbol de voler mantenir una conversa amistosa i voler que l'intercanvi d'idees flueixi espaiosament i de manera civilitzada. És per aquest motiu que Obra Cultural Balear convida a tots aquells que ho desitgin a prendre un cafè per parlar, sense prejudicis, d'aquelles qüestions que preocupen al voltant de la llengua. Perquè és important que els ciutadans participin i expressin les seves opinions i pensaments, es manifestin, per això l'entitat demana que es dediqui una estona a parlar de llengua amb les entitats, familiars, amigs i coneguts.

Més informació: Obra Cultural Balear

4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per la visita, tens un blog molt interesant, si vols ens podem linkar i així ens mantenim en contacte

una abraçada des de Reus

Jobove - Reus ha dit...

tu també estas linkada al meu

petons

Anònim ha dit...

uffff,
pur màrqueting del Rafa Nadal, però res de res en el fons.
Aquest paio ni tan sols admet el català a la seva web, per exemple, i ara es posa a fer campanyes a favor de la llengua. Algun interès ocult deu tenir.
No m'ho acabo d'empassar jo tot això, havent escoltat altres declaracions seves de fa un temps.

Laia Martínez ha dit...

mai se sap... precisament perquè penso el mateix que tu vaig penjar aquesta notícia, em va sobtar, temps al temps, a veure que passa jeje tot i que diuen que la gent no canvia... ;)