dijous, 11 de desembre del 2008

Es busquen 300 provadors de matalassos

Dormir és una de les activitats més importants de les persones i en moltes ocasions la productivitat i funcionament de cada ésser dependrà de com es descansi.
Per aquest motiu, i amb la finalitat de millorar els seus serveis la coneguda empresa de mobles i objectes de decoració per a la llar, Ikea, busca a l’Estat Espanyol tres-cents voluntaris per provar els seus matalassos.

Així doncs, totes aquelles persones que hi estiguin interessades hauran d’inscriure’s a l’oferta, fins el 14 de desembre, omplint un formulari que podran trobar al web de l’empresa.
Posteriorment, Ikea es posarà en contacte amb els seleccionats i els enviarà un matalàs adequat a les seves característiques físiques i a la seva manera de dormir.
A més a més, els voluntaris rebran assessorament especialitzat en qualsevol de les botigues Ikea, si així ho desitgen.
Després de dormir dues setmanes en el matalàs que se’ls haurà facilitat, aquests “provadors” respondran de nou a un qüestionari sobre les propietats i característiques del matalàs i dels aspectes que fan referència al descans que hauran pogut experimentar en el termini de les dues setmanes. Un cop acabada la prova Ikea regalarà el matalàs als 300 usuaris participants.

L’objectiu d’aquesta col•laboració se centra en la voluntat d’Ikea de voler treure al mercat un nou producte de matalasseria i vol conèixer de primera mà l’experiència dels 300 escollits en usar el producte.

Les dades que s’obtinguin de l’experiència seran analitzades amb l’assessorament del doctor Eduard Estivill, un gran professional de la son i director de la Clínica de la son de l’Institut Deixeus de la ciutat de Barcelona. Aquest s’encarregarà d’aconsellar l’empresa sobre les característiques que hauran extret de cadascuna de les 300 persones que hauran dormit en els matalassos d’Ikea, per tal d’extreure un producte de més qualitat i que permeti un major descans en els futurs compradors del matalàs.

3 comentaris:

Susana ha dit...

És genial!!!
He trobat la notícia força curiosa i educativa.
Ikea.

cristina ha dit...

Llàstima, se m'ha passat el plaç de la inscripció! jejeje. petonets

Flori ha dit...

M'encanta el teu blog, ple de curiositats i redactat amb cura! Felicitats!!
Florià