dijous, 9 d’abril del 2009

M'agrada la truita de patates..., i a tu?

Passejant per Barcelona he trobat aquest cartell, i he pensat que s'havia de comentar!
Potser ja l'has pogut veure però no m'he pogut estar de fer-li una fotografia, amb cotxe inclòs, i mostrar-la aquí.
Per si no es llegeix bé recordaré el text "BAJAMOS LOS PRECIOS. Porque el antojo de tortilla de patatas era imposible de bajar. Carrefour".
Ingeniós i sorprenent alhora, potser tonto o simple, però té gràcia, i, de fet, compleix amb l'objectiu, mostra d'això n'és que jo estic dedicant un post a l'anunci!
La patata és un aliment que podem trobar en molts plats diversos, la simple verdureta bollida amb la patata, un bon pollastre al forn acompanyat també de la deliciosa patata, el fish & chips, o sense peix, xips només, el puré de patates, i les braves! què fariem sense tot això?? i la truita de patates, que no me'n descuidi. Fins i tot una xarxa social universitària tan coneguda com Patatabrava, ha fet homenatge a aquest tubercle.
No he anat a comprovar al supermercat si han abaixat els preus de les patates o no, però el que sí que he pogut veure és la versió televisiva de l'anunci, aquí es pot veure... i puc assegurar que rius una estoneta.


A part d'aquest anunci de les patates també hi ha una versió amb les paelles, això és el que he pogut trobar al seu web, només entrar-hi es pot llegir "DIOS LOS CRÍA ELLOS SE JUNTAN. ¡No renuncies a los detalles que te hacen feliz! Reivindica las paellas domingueras con aplauso final a la cocinera o hacerte fan de las tardes de domingo en el sofá rodeado de chocolatinas". Que he de fer un petit comentari, que passa, que els homes no poden fer paelles? només poden ser "cocineras" o que!!

A banda d'això, el text ens porta a visitar un altre web, els supermercats Pryca, bé, no, Carrefour (és que per mi sempre serà Pryca!) han creat un web sota el lema Dios los cria ellos se juntan.org on pots fer-te el teu propi grup per reivindicar el que et vingui de gust, així, si vols, pots afegir-t'hi! D'aquesta manera, l'empresa, se suma a la intel-ligència col-lectiva i als serveis i facilitats que ofereix el web 2.0, també tenen un bloc amb consells pràctics per afrontar la crisi i per arribar a fi de mes, recomanacions dels clients, receptes de cuina i altres, típic, però útil.


I com a conclusió, deixo una foto de les restes del meu sopar, truita de patates! o què esperaves?

9 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

a mi el que m'ha sorprès és el Dragon Khan de fondo de l'anunci... doble anunciant per compartir gastos de l'spot?

Sobre el Pryca (per mi també sempre serà el Pryca) una recomanació: no els envieu mai cap mail per cap promoció, perquè després no hi ha manera de treure's de sobre els seus mails promocionals!

Belinda ha dit...

"Yes, we can batir el record"! Boníssim l'anunci i, per suposat, la truita de patates. Amb o sense ceba?

Ara, jo també em vaig reguntar què hi pinta el Dragon Khan al darrera. Menjar i Dragon Khan alhora no és compatible!!

Jordi Pinyol ha dit...

Es que amb l'excusa de vendre més són capaços d'inventar-se qualsevol cosa.

I sí, amb lo fàcil que era dir-li 'Pryca', quan hi estàvem acostumats van i tornen a posar-li 'Carrefour'...

Esther del Campo ha dit...

Per a mi sempre serà el Pryca també! Encara ara dic, anem al Pryca nou (el de Reus) o anem al Pryca de Tarragona... Igual que el Carrefour de Valls és el Champion de tota la vida (o fins i tot el Supeco que li diu encara ma mare)...
M'agrada molt la campanya del Carrefour (sí, el de la C blanca que tothom confesa que mai no havia vist abans). Madrid està plagat però la versió truita de patates no l'havia vista, però sí el de baixem el preu dels iogurts (perquè els capricis dels nens eren impossibles de baixar) i baixem el preu de la roba.

Laia Martínez ha dit...

Hola! merci pels vostres missatges Illa dels Monstres, Belinda, Jordi Pinyol i Esther!

La meva teoria és que el Dragon Khan està allí perquè els treballadors com que han de treballar molt, doncs necessiten forces i, per tant, es fan una gran truita de patates jejej ara fora bromes, realment, si que és curios que hagin fet aparèixer el Dragon Khan, una forma de promocionar Port Aventura que deu estar patint els efectes de la crisi.. ara que, pels preus que té no m'estranya!

Illa dels monstres, no m'he subscrit a res del Carrefour, i merci per avisar, no ho faré! jeje

Belinda, truita de patates amb ceba! mmm boníssim! però millor que després no pugem al Dragon Khan... :s

jordi, el Pryca sempre serà Pryca, de peke quan hi anava amb els pares era com una excursió! clar, abans no hi havia tants supers a tot arreu, i haviem danar a Tgn...

Esther! merci per l'aportació de la nova versió! veig que s'ho han pres seriosament en tots els camps alimentaris jejeje però suposo que si ne veus només un, és el que t'impacta, després si ho veus en versió iogurts, o el de les paelles... ja no fa tant d'impacte. En fi! serà qüestió d'anar observant, a vere si trobem més versions! jejje

Anònim ha dit...

Mare meva no ho havia llegit jo això! la truita de pataques però jp no doanria un euro per les que venen als supermercats :)anunci diferent eh jeje

Jesús M. Tibau ha dit...

tot i reconèixer les meravelles d'aquesta proesa gastronòmica, jo prefereixo molts altres tipus de truites

OnTheStage ha dit...

Hola! jo també visito el teu blog de tant en tant... pe`ro pot ser no hi deixo petja... en fi un besiko! Molt xulo el blog! i quin èxit! que t'escriu tanta gent!
I sí... el Dragon Khan a l'anunci?!?!?!?!?! Què hi pinta?!?!?!

Laia Martínez ha dit...

ue! sembla que us agrada la truita de patates!

merci pel comentari cesc, a partir d'ara segur que estaras atent als anuncis de patates jejeje

i si Jesús, la veritat és que tb hi ha altres truites k estan molt bones, la d'espinacs amb panses i pinyons, mmm l'has provada? o la truita en trampa, un gran secret de les iaies!

Anna!!!! aixi m'agrada, que deixis petja jejejeje fins la properaaaaaaaaa