diumenge, 9 d’agost del 2009

Espurnes, una nova diversió!

Fa molts i molts dies que no escric, em pensava que ara a l'estiu em seria més fàcil però bé, no ho he aconseguit! actualitzo per explicar-vos que he tornat a reemprendre un dels meus entreteniments de tota la vida, fer bijuteria! de petita ja en feia, de fet pensava que acabaria fent belles arts, però la vida em va dur per un altre camí. Tot i això durant els anys més o menys sempre n'he anat fent, i ara, doncs m'he decidit a introduir les meves grans "joies" (en sentit literal i no) de ple a les xarxes socials, sí! d'aquesta manera, com que encara estic estudiant (ja sabeu com està l'economia de la majoria d'estudiants...) a veure si faig córrer la veu i em surt algun encarrec! :)
M'he creat un facebook, si voleu us podeu fer admiradors, hi vaig penjant regularment fotos de les meves peces:





Per altra banda, m'he fet un bloc, no podia faltar! www.espurnescomplements.blogspot.com, i tinc un myspace www.myspace.com/espurnes i un fotolog www.fotolog.com/espurnes08, aquests dos últims, però, ja els vaig inaugurar fa un anyet.
I per últim, dir que perquè vegeu una miqueta el que he anat fent penjo un vídeo recull de fotografies de les meves creacions :) ah! s'accepten comentaris i suggerències i si per casualitat us agrada alguna coseta... em fareu molt feliç! hehe PASSA-HO! (l'enllaç del facebook i del bloc! :p)



1 comentari:

Jaume Pros ha dit...

Laia, voldria enviar-te un mail però no tinc cap adreça teva. Si et sembla bé, al meu bloc tens el meu correu electrònic.